Ny temagruppe: Hvordan bidrager indkøb til Verdensmålene?

Det spørgsmål tager vi fat på den 11. december, når det første møde finder sted i en ny temagruppe om Verdensmålene og Indkøb. Temagruppen vil udforske sammenhængene mellem indkøb og de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, og hvordan du som indkøber i fx en kommune, region eller virksomhed kan bidrage til at fremme Verdensmålene.

På temagruppens møder vil du få redskaber til at arbejde struktureret med Verdensmålene, og du vil få indsigt i andre indkøberes gode erfaringer. Temagruppen vil gå i dybden med, hvordan man kan kortlægge relevante delmål, bruge verdensmålene til at minimere risici og realisere muligheder, bruge mærkningsordninger og styre leverandørsamarbejdet.

På første møde vil du blandt andet få en introduktion til Verdensmålene og deres relation til indkøb. Du vil også være med til at beslutte, hvilke temaer der skal behandles på gruppens følgende tre møder.

Indtil videre har mere end 30 personer udtrykt interesse for at deltage i gruppen. Skriv til Gitte Andersen gran@niras.dk, hvis du vil være med.

Dato: 11. december
Tid: 10.00-14.00
StedDansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH), Overgaden Oven Vandet 10, st., 1415 København K.