Årskonference om indkøb af bæredygtig transport i en klimatid

Årskonference om indkøb af bæredygtig transport i en klimatid

På Forum for Bæredygtige Indkøb’s og Partnerskab for Offentlig Grønne Indkøb’s (POGI) årskonference 2020 vil vi se nærmere på indkøb af køretøjer, varelevering og transportydelser. Det er et højaktuelt tema, da der blandt andet er en dansk klimalov og en klimaplan på vej samt et nyt EU-direktiv om renere og mere energieffektive køretøjer. Det betyder, at vi kan se frem til mange nye krav til bæredygtig og klimavenlig transport, der både betyder udfordringer for markedet og indkøbet, men kan også give spændende og innovative muligheder.


På vores meget velbesøgte årskonference kan du blandt andet høre om:

  • Klimapartnerskaberne: Hvordan tænker erhvervslivet og regeringen, at man skal indføre bæredygtig transport i vores byer?
  • Værktøjer: Hvilke værktøjer kan støtte arbejdet med indkøb af bæredygtige køretøjer, varelevering og transportydelser i offentlige og private virksomheder?
  • Gode eksempler: Hvordan har andre organiseret arbejdet med at sikre bæredygtig transport?

Årskonferencen afholdes på Odense Rådhus den 5. november 2020. Det er gratis at deltage, men der er et no show gebyr på 500 kr. Det endelige program offentliggøres i starten af september.

Tilmeld dig allerede nu vores spændende årskonference her