Artikel #møbler – Endnu flere danske stole med fokus på social og miljømæssig bæredygtighed

Foto: TAKTcph.com

I dag lancerer TAKT en nyskabende lænestol

Pressemeddelelse

Efter blot seks månder på markedet udvider TAKT serien af miljø-certificerede designer-møbler.

Soft Lounge Chair er formgivet af den danske designer Thomas Bentzen, og skubber til den gængse opfattelse af træ som materiale og dets brugsegenskaber. ”Designets kerneidé er at drapere det tynde finér over en ramme som et stykke tekstil” forklarer Thomas Bentzen, og fortsætter ”vi opnår en organisk og meget blød form omkring kroppen og rammen af massiv ask”.

Soft Lounge Chair udmærker sig således ved at være særdeles komfortabel og generøs i sit udtryk. Der er arbejdet meget præcist med alle dimensioner af stolen og formgivningen af det organiske sæde og ryg er nøje afstemt. De brede armlæn fungerer også som et hvilested for din kop te eller kaffe.

Med lanceringen ønsker TAKT at imødekomme behovet for en komfortabel lænestol uden brug af de store mængder polstring, som ellers ofte er normen i hjemmets afslapningsområde. ”Nogle mennesker har svært ved den afgasning, der forekommer fra visse typer skumpolstring, og polstermøbler er oftest meget svære at genanvende hensigtsmæssigt. Derfor ønskede vi at lave en komfortabel lænestol, som gik nye veje” forklarer CEO Henrik Taudorf Lorensen. Resultatet er en lænestol som er certificeret med EU Blomsten og udført i FSC mærket træ.