"

Event for kommuner, regioner og staten om miljø i vognparken

Danlad A/S inviterer dig til begivenhed den 10. september 2020. Arrangementet afholdes hos Danlad i Ejby på Fyn fra kl. 09.00-16.30. Arrangementet vil naturligvis overholde gældende retningslinjer fra regeringen ift. Covid-19.

Danlad A/S har taget initiativet til dette event, som ønskes at gøre til en årlig begivenhed. Formålet er at skabe den markedsdialog om den grønne omstilling, som alle interessenter efterlyser.

Hvad er bæredygtighed– er det en varebil med den nyeste dieselteknologi, hybrid, biogas eller el? Hvilke krav kan der stilles til min virksomhed i forbindelse med udbud? Hvornår er industrien klar med løsninger?

Partnerskabet for Offentlige Grønne Indkøb (POGI) og Forum for Bæredygtige Indkøb støtter op om markedsdialogen for den grønne omstilling og vil bidrage med oplæg om deres aktiviteter i forbindelse med grøn transport.

Tilmelding til begivenhed
Vi gør opmærksom på at der er begrænsede antal pladser. Tilmeld dig her


På dagen er samtlige bilimportører inviteret til at stille op med samlet mere end 35 biler som alle er opbygget efter at kunne udføre nuværende og fremtidige opgaver i såvel offentligt som privat regi.

Foreløbige arrangement aktiviteter:

  • Indlæg fra udvalgte bilfabrikker omkring fremtid og udvikling
  • Nationale bilimportører fremviser hvilke løsninger som er tilgængelige
  • Indlæg med facts fra markedets om bæredygtige løsninger
  • Forplejning

Vi håber du har lyst og mulighed for at deltage til begivenheden og bidrage til at støtte den grønne omstilling.

Hvis du har spørgsmål kan du rette henvendelse til projektleder Thomas Kleis på telefon 28 45 19 08, tsk@bæredygtigevarebiler.dk eller til udviklingsdirektør Anders Harvey Poulsen på telefon 22 68 69 83 og e-mail ahp@bæredygtigevarebiler.dk

Følg løbende med i bæredygtige mega trends på www.bæredygtigevarebiler.dk