"

Forum for Bæredygtige Indkøb webinar: Klimamål i forsyningskæden

Flere danske virksomheder øger nu ambitionerne og går fra egne interne klimamål til at have forventninger og mål for reduktion af udledninger længere ude i værdikæden.

Novo Nordisk, Maersk, Vestas og Ørsted er blandt de førende grønne virksomheder, som været ude med en klar besked til deres leverandører, om at de skal reducere deres klimapåvirkning.

Denne vigtige ambition bliver understøttet af mål, som forpligter leverandørerne til at reducere yderligere, hvis de vil fortsætte samarbejdet.

Arbejdet med værdikædens klimaaftryk er vitalt for den grønne omstilling, da størstedelen af udledningen for mange virksomheder ligger i værdikæden og ikke i egne aktiviteter.

Denne udvikling belønner leverandører, som foretager grønne tiltag og kan dokumentere resultatet af deres arbejde. Det skaber efterspørgsel, som kan være med til at drive den grønne omstilling og opfylde verdensmål 7, 13 og 17.

På webinaret, der er arrangeret i regi af Forum for Bæredygtige Indkøb, kan du høre, hvordan Novo Nordisk og Ørsted har grebet denne proces an, og hvordan deres leverandører har modtaget det.

Program

13.00-13.10: Velkomst v/ Sarah Dieckmann, projektleder, DIEH

13.10-13.35: Case 1: Novo Nordisk v/ Katja Winther Homann, Sourcing Project Manager

13.35-14.00: Case 2: Ørsted v/ Maria Virginia Dundas, Lead Sustainability Advisor

14.00-14.25: Diskussion

14.25-14.30: Tak for i dag

Link til online deltagelse vil blive udsendt dagen før webinaret.

TILMELD DIG HER


PRAKTISK INFORMATION

Dato og tid

Dato: 4. februar 2021
Tid: 13.00-14.30

Delagere
Arrangementet er åbent for alle og det er gratis at deltage.
Sted
Online/ZOOM