"

Invitation til møde om indkøbsaftaler: Arbejdsbeklædning og miljømærker

Tirsdag den 12. november i Herning. Københavns Kommune inviterer leverandører og producenter af let arbejdsbeklædning (fx kitler, t-shirts og bukser) til det offentlige til stormøde om, hvordan vi får mere miljømærket arbejdsbeklædning i de kommende offentlige indkøbsaftaler.

Dansk Mode & Textil er vært for mødet, som arrangeres af Københavns Kommune i samarbejde med Miljømærkning Danmark og med opbakning fra Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb (POGI). Mødet afholdes tirsdag den 12. november kl. 10.00-14.45 hos Dansk Mode & Textil, Birk Centerpark 38 i Herning.

Det offentlige køber hvert år varer og serviceydelser for 310 mia. kr.  Det er et enormt beløb, som har potentiale til at drive den grønne omstilling og til at motivere markedet til at udvikle, producere og markedsføre mere miljørigtige produkter. På mødet kan du høre, hvordan Københavns Kommune bruger deres indkøbsmuskler til at drive markedet i en grønnere retning bl.a. gennem deres miljømærkepolitik.

Som deltager på mødet får du viden om Københavns Kommunes planer for indkøb af miljømærket arbejdsbeklædning, indsigt i kommunens kommende udbud af arbejdsbeklædning – og viden om det nordiske miljømærke Svanemærket og EU’s miljømærke EU-Blomsten.