"

Invitation til Workshop omkring bæredygtige offentlige måltider

Er du indkøber i det offentlige, leverandør eller cateringfirma? Så kom til workshop i Aarhus 23. marts, hvor vi diskuterer fremtidens grønne indkøb og bæredygtighed i de offentlige måltider.

Sammen med IFAU og Midtjyllands EU kontor inviterer vi jer hermed til at deltage i en workshop omkring indsatser og samarbejder for at opnå mere bæredygtige offentlige måltider.

Det foregår i Aarhus mandag d. 23. marts kl. 10-15.

Workshoppen afholdes som led i EU-projektet StratKIT “Innovative Strategies for Public Catering: Sustainability Toolkit across the Baltic Sea Region – StratKIT” (https://projects.interreg-baltic.eu/projects/stratkit-197.html). Målet med StratKIT er at inspirere og motivere offentlige indkøbere og cateringfirmaer til at forbedre samarbejdet om at fremme bæredygtige offentlige måltider.

Måske I allerede har været med til vores første workshop i august 2019 i Nyborg, og så har I allerede en fornemmelse af projektet. Men der kræves ingen forudsætninger for at deltage udover en interesse i temaet og en vilje til at skabe og forandre. Til denne workshop er der plads til 30, så hvis vi skulle være så heldige at få flere tilmeldinger, bliver vi nødt til at sætte på venteliste.

Der er allerede linet flere workshops op:

  • En international workshop d. 28. – 29. april 2020 i Rybnik i Polen, hvor interessenter fra hele regionen omkring Østersøen deltager. Der er god mulighed for at netværke, erfaringsudveksle og innovere på tværs af landegrænser.
  • En national workshop d. 17. august 2020 i Aarhus.
  • En international workshop d. 29. – 30 september 2020 i Aarhus, hvor interessenter fra hele regionen omkring Østersøen deltager.

Tilmelding senest den 2. marts 2020, med oplysninger om navn, beskrivelse af arbejdsområde/stilling og
arbejdsplads til bkmo@aarhus.dkHar du nogen spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til:

Bente Kramer Møller, Aarhus Kommune (bkmo@aarhus.dk), tel 51 57 67 58
Lea Graugaard Jensen, Region Midtjyllands EU kontor (lg@centraldenmark.eu), tel 25 22 00 02
eller Karen Hamann, IFAU (karen@ifau.dk), tel 45 57 05 82

 

For yderligere oplysninger se: Invitation til StratKIT workshop