"

Artikel #Miljømærkning – Københavns Kommune vil have flere miljømærkede produkter på markedet

Københavns Kommune vil være grøn. Men for at blive rigtig grøn, skal flere offentlige indkøbere med på vognen, så virksomhederne fremstiller de produkter, kommunen vil købe. En opfordring til alle offentlige indkøbere er netop sendt af sted med ønsket om at bakke op om den grønne indsats.

Københavns Kommune vil have flere miljømærkede produkter på markedet. Sidste år bakkede 36 kommuner og to regioner op om mere miljømærket legetøj og kontormøbler og sendte dermed et fælles grønt ønske til virksomhederne om et større udbud af miljørigtige produkter. I år gælder det miljømærket arbejdsbeklædning og kontorartikler.

Derfor sender Københavns Kommune sammen med Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb en opfordring ud til alle offentlige indkøbere og beder dem om at afgive en uforpligtende interessetilkendegivelse om mere miljømærket arbejdsbeklædning og kontorartikler.

”Sidste år lykkedes det os at få mange interessetilkendegivelser i forhold til grønne indkøb af miljømærket legetøj og kontorartikler. Og vi håber, at endnu flere offentlige indkøbere vil være med i år, hvor indsatsen drejer sig om arbejdsbeklædning og kontorartikler”, siger centerchef for indkøb i Københavns Kommune Allan Åge Christensen.