Nyhedsbreve

Forum for Bæredygtige Indkøb sender sammen med Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb nyhedsbreve til brugere, der har tilmeldt sig dem. Vi benytter såkaldt dobbelt opt-in ved nye tilmeldinger, hvilket betyder, at du ved din tilmelding vil modtage en mail fra os med et link, du skal klikke på for aktivt at bekræfte, at du ønsker at modtage nyhedsbrevene.

Det er altid muligt at afmelde nyhedsbreve fra os gennem et link nederst i hver eneste udsendte mail.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges til at yde den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med, det vil sige udsendelse af nyhedsbrev.

Beskyttelse af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger.

Vi opbevarer dine persondata sikkert og fortroligt i henhold til gældende lovgivning, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi benytter eksterne databehandlere, herunder udbydere af eksempelvis software, backup, sikkerhed og opbevaring/hosting. Dine personoplysninger kan således også blive overladt til tredjeparter. Vi har indgået databehandleraftaler med de pågældende, der derigennem forpligter sig til at overholde principperne i databeskyttelsesforordningen.

Dine personoplysninger bliver kun opbevaret af ansvarligeindkob.dk så længe, det er nødvendigt til opfyldelse af det eller de formål, de er indhentet til.

Du kan altid kontakte os

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge databeskyttelsesforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis de oplysninger, vi har om dig, ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig, og du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan kontakte os herom ved at skrive til os på mailadressen ansvarligeindkob@mst.dk