"

Program og tilmelding til Forum og POGIs årskonference 2019

Verdensmålene sætter kursen for bæredygtige indkøb

Kom til årskonference den 5. november og få gode råd om de væsentligste indkøbstemaer lige nu

Med FN’s verdensmål har vi fået en ramme og retning for en bæredygtig udvikling. På Forums og POGIs fælles årskonference går vi i dybden med, hvordan offentlige og private indkøb kan bidrage til verdensmålene, ikke mindst mål 12, 13 og 17 om bæredygtigt forbrug og produktion, klima og partnerskaber.

Vi har sammensat et spændende program med masser af viden, inspiration og gode råd, som er lige til at bruge i udbud og indkøb. På konferencen kommer vi hele vejen rundt. Du møder blandt andet kommunen, plastproducenten, hospitalet og den private koncern, der alle arbejder målrettet med verdensmålene.

Du får også konkrete eksempler på, hvordan miljøkrav ved indkøb kan bidrage til at opfylde regeringens ambitiøse klimamål. Og som altid vil du på årskonferencen have rig mulighed for at dele viden og erfaringer med dine kollegaer.

Endelig er der overrækkelse af prisen Verdens Bedste Indkøber – en helt ny hæderspris, der uddeles for første gang på årskonferencen. Prisen uddeles til en, som har gjort et ekstra stort stykke arbejde med at bidrage til ét eller flere af verdensmålene gennem deres indkøb.