"

Velbesøgt webinar om bæredygtigt træ – nu på film

Forum for Bæredygtige Indkøb afviklede tirsdag d. 29. september webinar om indkøb af bæredygtigt træ og papir. Webinaret er både relevant for offentlige indkøbere, miljømedarbejdere, udbudskonsulenter og leverandører til det offentlige. Morten Brodde fra FSC Danmark var moderator og oplægsholder og kom med eksempler fra FSC og PEFC, som er de to certificeringsordninger for bæredygtig træ i Danmark. .

– Blandt deltagerne var der både repræsentanter fra leverandørsiden og fra det offentlige. Det er vældig positivt, for selve implementeringen af krav til bæredygtigt træ og papir handler i høj grad om dialog og kommunikation imellem leverandører og de offentlige indkøbere, siger han.

Morten Brodde mener, at der er et stort behov for denne type arrangementer. Denne gang var det Forum, der stod som arrangør og afsender, men stod det til Morten Brodde kunne det lige så godt være kommuner, regioner eller andre, der inviterede til et lignende arrangement.

– Mange af de spørgsmål, der blev stillet fra webinar-deltagerne var meget konkrete og ret detaljerede. Det fortæller mig, at der er brug for både vejledning og gode eksempler. Og så var det jo fantastisk, at vi på webinaret både havde SKI og Aarhus Kommune på som oplægsholdere. Begge arbejder i dybden med krav til bæredygtigt træ og papir, fx ved at klæde leverandørerne på og ved at stille krav til opfølgning, siger Morten Brodde.

Du finder webinaret her